I wanna keep in touch with you guys!!!

Keep-In-Touch

ENGLISH :
First of all, thanks for all of you guys who has visited this blog. This blog is free. And if there are any banner or advertisement which is hung up on my blog, honestly it’s not me who did it and I will make sure the money won’t come into my pocket. And btw, this blog is made for sharing and giving information. I post something and you who read that is free to give me feedback such as comment or advice.
I am as the owner will be so sad if one of my friends didn’t get good information while some get some. So, that’s the reason why this blog is created.
And what kind of information I share? Anykind! Hahaha.. So, for you who think this blog is really nice and good to be in touched, please subscribe us. So, we will inform you if there is new post or new information that will be launched on this blog.
How to subscribe us will be explained below.

INDONESIA :
Pertama-tama, gue mau ngucapin terimakasih banget buat temen-temen yang udah ngunjungin blog gue. Dan buat lu tau aja, blog ini free dan gue gak ada mungut iklan atau intermezzo apapun. Dan jika pun ada iklan aneh yg mampir ke blog gue, sejujurnya itu bukan dari gue dan gak bakal masuk ke kantong gue. Dan blog ini sendiri gue buat sebagai tempat nge-share alias berbagi dan bertukar informasi. Gue ngepost sesuatu dan elu yang baca tulisan itu bebas kok buat kasih feed back kaya komentar atau saran dan kritikan.
Gue sebagai pemilik blog ini bakal ngerasa sangat sedih klo salah satu dari teman gue gak kebagian informasi padahal yang lain dapet. Jadi, ini salah satu alasan kenapa gue terjun ke dunia blog ini.
Dan informasi kaya apa sih yang gue sebarluaskan? Apapun itu! hahaha.. Jadi, buat temen-temen yang ngerasa kalo blog ini bagus dan sayang buat dilewatkan, lu bisa subscribe blog ini. Dan kalian bakal dapat informasi atau peringatan kalo ada tulisan baru / informasi baru yang bakal diluncurkan di blog ini.
Cara subscribe nya bakal dijelasin di bawah ini.

FIRST

See the “Follow” button located in the lower right corner? Click that button and see what happened next.
Liat tombol “Follow” yang ada di sudut kanan bawah? Coba klik tombolnya dan liat apa yang terjadi.

ifitalks

Then, there will such pop up and you need to fill your email address there. After you type your email address, press “Sign me up”.
Trus bakal muncul kaya pop up gitu dan lu diminta buat ngisi alamat email lu disana. Setelah lu ketik alamat email lu, tekan “Sign me up”.

ifitalks2

And Thank you for subscribing to IFI TALKS SOMETHING”. You’ll get an email with a link to confirm your subscription. If you don’t get it, please contact the link including in “contact us”.
Dan terimakasih temen-temen yang udah subscribe IFI TALKS SOMETHING. Lu bakal dapat email buat konfirmasi mengenai subscribe lu tadi. Kalo gak dapet, lue bisa kontak ke link di tulisan “contact us”.

thx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s